walden pond

×

Bericht

Failed loading XML...
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Cansino.NL / Het Kansen Paradijs is een project van de Vanhetgoor Stichting uit Harderwijk. Het doel is om een consumenten platform met nieuwtjes en tips, koopjes èn miskoopkes. De naam Cansino / Het Kansen Paradijs is een handelsmerk van de Vanhetgoor Stichting en dit is een onafhankelijke particuliere stichting. De financiering  is niet afhankelijk van overheidsgeld of subsidies. 

Contact:

Om contact op te nemen met de redactie van Cansino / Het Kansen Paradijs dient U te klikken op 'contact' bij het onderwerp van Uw keuze. Om in contact te komen met de redacteur die het artikel heeft geschreven is er onder het artikel een informatieblokje. 

Redactie Statuut:

De redactie van Cansino.NL / Het Kansen Paradijs is onafhankelijk en geeft altijd een persoonlijke mening over de beschreven onderwerpen.

Advertorials:

Als er op de plaats van een redactionele pagina een advertorial of een reclame banner wordt geplaatst dan wordt dit duidelijk vermeld dat dit een ingezonden mededeling is. De inhoud van banner kan niet door de redactie worden beïnvloed. Ook is dit dan duidelijk omdat de naam van de schijver van het artikel géén redactuer is van Cansino.NL. 

//www.gravatar.com/avatar/82801335522e841f138a545f83773d41

Een typo gevonden? Selecteer het a.u.b. en toets Ctrl + Enter