walden pond

×

Bericht

Failed loading XML...
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een patiënt in een operatie hemd en een verplaagster in uniform.Houdt de zorgkosten in de hand! 

Gelukkig zijn December en Januari weer voorbij want dat zijn de maanden waarin men van zorgverzekering mag wisselen. De reclames zijn niet van de lucht. Toch is er nòg een manier om extra te besparen op de ziektekosten en dat is door het in één keer alle premie van het hele jaar vooraf te betalen. De verzekering heeft op die manier minder kosten, en minder risico. 

U hoeft geen goede onderhandelaar te zijn om bij Uw huidige verzekering een korting van 3% te krijgen, alleen maar door het geld wat anders nutteloos op de bank had gestaan vooraf te betalen. De banken geven tegenwoordig nog maar slechts 1% rente, de korting die de zorgkostenverzekering geeft is dus meer. Tevens is het minder werk voor de bank, minder informatie op de bankafschriften en minder kans dat een betaling niet op tijd wordt uitgevoerd. Het leeft een stuk rustiger. 

Een nadeel is wel extra handelingen als iemand binnen het jaar dood gaat, maar wie dan leeft wie dan zorgt. Heeft U ook een korting kunnen regelen op deze manier, laat het de redactie weten. Dan geven wij dit door aan de lezers van Cansino punt nl. Soms wil een verzekeringsmaatschappij niet in het lopende jaar een verandering doorvoeren, maar soms lukt het wel. Het is ook mogelijk om bij de energiemaatschappij een mooie korting te krijgen als één jaar vooruit betaalt. 

Steven


NLbanner
 

//www.gravatar.com/avatar/82801335522e841f138a545f83773d41

Een typo gevonden? Selecteer het a.u.b. en toets Ctrl + Enter