walden pond

×

Bericht

Failed loading XML...
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vanuit mijn huiskamer kan ik het net niet zien omdat er een villa van de buren tussen zit. De Shell is niet ver bij mij vandaan en omdat ik Airmiles spaar ga ik naar de Shell. Ik lijk wel gek want de Shell is etterlijke centen duurder dan die andere pomp van een onbekend merk, iets dichterbij, maar net de andere kant op. Ik wil dus Airmiles en daarom koop ik Shell benzine. Maar ik kan alleen Airmiles krijgen als er een bediende is, de automaat heeft wel de mogelijkheid om een klantenkaart in te steken, maar het werkt niet. 

Zijn ze er nog?

Ik ben dus aangewezen op Openingstijden.nl om er achter te komen of de Shell bij mij om de hoek, op de Oranjelaan bediening heeft of alleen de nachtautomaat. Als ik op Openingstijden.nl mijn woonplaats invul dan komen er plaatsen als Dronten, Almere, Urk, Amerongen, Emmeloord en Wijk bij Duurstede naar voren, terwijl ik toch duidelijk opgegeven had dat ik in Harderwijk zoek. Ik gok er maar op dat ik er voor negen uur moet zijn, en dat de bediende anders foetsie is.

 

Schermafbeelding 2016 02 05 om 20.00.49

Ik zal er even heen moeten rijden om te zien of de pomp open is, het is niet anders.

Nagekomen bericht: De Shell aan de Oranjelaan in Harderwijk is open tot 23:00 uur ik heb het zojuist aan Karin gevraagd, het is nog een hele zit.

Steven

//www.gravatar.com/avatar/82801335522e841f138a545f83773d41

Een typo gevonden? Selecteer het a.u.b. en toets Ctrl + Enter