walden pond

×

Bericht

Failed loading XML...

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Welkom bij Cansino, Het Kansen Paradijs!

Dit is een gloednieuwe site met elke week weer een stortvloed aan kansen waarbij iedereen een winnaar is en de bank steeds weer op en neer springt van opwinding! Op deze site staat consumenten informatie over lage prijzen, acties en voordeeltjes. Alle informatie wordt bijeen gebracht door mensen die zelf ook consument zijn. Iedereen kan zich aanmelden als een Scout voor Cansino en iedereen heeft dan het zelfde voordeel. Iedereen de zelfde kansen, iedereen rijk! 

We willen hier op Cansino.NL informatie gaan brengen over koopjes en aanbiedingen, volksverlakkerij en oplichting. Berichten over slimme marketing trucs èn tips hoe men daar zelf geen slachtoffer van wordt.

Misschien!

Heel misschien is de lezer met de naam het Kansen Paradijs en Cansino.NL een beetje op het verkeerde been gezet, er wordt hier niet gegokt, maar dat doet men wij de bakker waar men een casino kan kopen ook niet. Deze site is vàn consumenten vóór consumenten!

Aanvullende Informatie:

Helaas is het niet mogelijk gebleken om de ondertitel te blijven gebruiken: ' Het Kansen Kaas-Zien-No!' want dat komt niet door de Amerikaanse censuur. Het lijkt een beetje kleinzielig maar het is toch echt zo. Cansino was verplicht om gelabled te worden als een site voor 18+ en daarvoor zijn geen adverteerders te vinden. Dus daarom ook geen vermelding bij de zoekmachines zoals AltaVista, Lycos en Ilse. Om nog maar te zwijgen van de vermelding bij DMOZ

Met vriendelijke groet,

Steven. 

Voortaan staat er onder de 'lees meer' een mogelijkheid om te reageren en een banner voor een site waar een uitwisseling mee is.

//www.gravatar.com/avatar/82801335522e841f138a545f83773d41

Een typo gevonden? Selecteer het a.u.b. en toets Ctrl + Enter